CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN ANTALYA'YA SEVİNDİRİCİ HABER

ANTALYA GENEL Haber Girişi : 13 Mart 2017 09:15
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN ANTALYA'YA SEVİNDİRİCİ HABER
AK Parti Antalya milletvekili Enç ; Antalya’ya özel ilgisi nedeniyle yatırımları ve çalışmaları yakından takip eden Cumhurbaşkanımız, Antalya ile ilgili her konuda destek vereceğini ifade etti.
AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile birlikte 6. Türkiye-Rusya Üst Düzey İşbirliği Konseyi Toplantısı için Rusya’ya giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın heyetinde yer aldı.
AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Putin ile görüşmesinde ikili ve bölgesel konuların ele alındığını belirterek “İki ülke arasında gıda, tarım, turizm, savunma, ulaştırma alanında önümüzdeki süreçte işbirliğini artıracak adımlar görüşüldü, bazı anlaşmalar yapıldı. Cumhurbaşkanımız, özellikle turizm alanında bu yıl bir rekora imza atmak istediğini belirterek, Rus dostlarımızı Türkiye’ye davet etti. Antalya ve Türk turizmi açısından sevindirici bir gelişme de, 2019 yılının karşılıklı kültür ve turizm yılı olarak kutlanmasının karara bağlanmasıdır” dedi.
Rusya dönüşünde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la Antalya ile ilgili görüştüğünü belirten Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, “Cumhurbaşkanımızla Rusya dönüşünde konuşma fırsatımız oldu. Cumhurbaşkanımız önümüzde çok önemli bir sürecin olduğunu, Halk oylaması sürecinde gerçeklerin çok iyi anlatılması ve takım ruhu ile çalışılması gerektiğini söyledi. Antalya’ya özel ilgisi nedeniyle yatırımları ve çalışmaları yakından takip eden Cumhurbaşkanımız, Antalya ile ilgili her konuda destek vereceğini ifade etti” diye konuştu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Rusya ziyaretinde, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Savunma Bakanı Fikri Işık, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Cumhurbaşkanlığı Sizcüsü İbrahim Kalın, Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel eşlik etti.