ANTALYA 1. SUNEXPRESS YELKEN KUPASI "> ANTALYA 1. SUNEXPRESS YELKEN KUPASI "> ANTALYA 1. SUNEXPRESS YELKEN KUPASI ">

ANTALYA 1. SUNEXPRESS YELKEN KUPASI

ANTALYA HABER Haber Girişi : 17 Haziran 2013 11:18
<font color=ANTALYA 1. SUNEXPRESS YELKEN KUPASI " />
Antalya Yelken İl Temsilciliği işbirliğiyle bu yıl ilk kez düzenlediği SunExpress Yelken Kupası Yarışları, 18 yelkenlinin katılımıyla Pazar günü Antalya Konyaaltı Çelebi Marina’da gerçekleşti.
Genel klasmanda Hasan Sarvan’ın Fulyam adlı teknesi ile yarışan SunExpress Ekibi birinciliği kazandı. İkinci sırada Mehmet Adsız’a ait Daphne ve üçüncü sırada ise Abdurrahman Özdemir’in Arsu tekneleri yer aldı.
SunExpress İnsan Kaynakları Direktörü Bülent Yurt’un önderlik ettiği SunExpress takımı genel klasmanda ve kategorisinde şampiyonluğa uzandı. Bülent Yurt ilk kez katıldıkları ve sponsor olup kendi isimlerini verdikleri kupada şampiyon oldukları için ayrıca mutlu olduğunu belirterek, “Yelken sporu deniz turizminin en önemli unsurlarından biri. Her mevsimin doya doya yaşandığı ülkemizin en önemli turizm kenti olan ve SunExpress’in de merkezi olan Antalya’da gerçekleştirdiğimiz bu organizasyon ile yelken sporunun daha fazla gelişmesi gerektiğini bir kez daha gördük. Turizm için henüz işlenmemiş bir cevher olan yelken sporunun daha ileriye taşınması gerektiğine inanıyoruz. Yelken sporu, SunExpress Yelken Kupası gibi önemli aktivitelerin artıp sürekli hale gelmesiyle, golf turizminin açtığı yoldan ilerleyebilecek potansiyele sahip gözüküyor” dedi.
SunExpress’in Antalyalı bir havayolu olduğunun altını bir kez daha çizen Yurt, “Her fırsatta Antalya için yapmamız gereken neyse yapmaya çalışıyoruz. Antalya için gösterdiğimiz bu çabaya yelken yarışlarına verdiğimiz desteği kattık. SunExpress adına yarışlara katılan takımlara, ilgi gösteren tüm konuklar ve özellikle birbiriyle kıyasıya yarışan görkemli ve rengarenk yelkenlileri, kıyıdan takip eden Antalyalı sporseverlere çok teşekkür ederim” diye konuştu.