ANTALYA - KEMER YOLU YİNE KAZA !!! 1 ÖLÜ 1 YARALI

ANTALYA HABER Haber Girişi : 24 Mayıs 2013 14:00
ANTALYA - KEMER YOLU YİNE KAZA !!!  1 ÖLÜ 1 YARALI
Antalya - Kemer yolunda meydana gelen kazada, 2 otomobilden biri çam ağacına çarptı, kazada otomobil sürücüsü öldü, arkadaşı ağır yaralandı.
Antalya Kemer karayolunun Göynük beldesinin Değirmendere Mahallesi girişinde meydana gelen kazada, yarış yaptığı iddia edilen iki otomobilden biri çam ağacına çarptı, kazada otomobil sürücüsü öldü, arkadaşı ağır yaralandı. Kazazedelerin ikisinin de Antalya Varsak'taki TEİAŞ Batı Akdeniz Yük Tevzi İşletme Müdürlüğü'nde elektrik teknikeri olarak çalıştıkları belirtildi.
Kaza, dün saat 20:15 sıralarında meydana geldi. Antalya'dan Kemer yönüne giden Volkan Keskin (42) idaresindeki 07 EVE 25 plakalı araç, Değirmendere mevkiindeki viraja büyük bir süratle girdi ve yoldan çıkarak çam ağacına çarptı. Sol tarafından ikiye katlanan aracın içinde sıkışan sürücü Volkan Çelik hayatını kaybederken, başından ağır yaralanan arkadaşı Mehmet Zafer Özerbay (39) Kemer Belediye İtfaiyesi Acil Kurtarma Ekibi tarafından araçtan çıkarılıp 112 Acil Servis ambulansıyla önce Kemer Özel Anadolu Hastanesi'ne daha sonra Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.
Kazada hayatını kaybeden Volkan Keskin, Nöbetçi Kemer Cumhuriyet Savcısı Sabri Dağdelen'in kaza yerinde yaptığı incelemenin ardından Kemer Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

ÖLÜME DÖNDÜLER
Volkan Keskin ve Mehmet Zafer Özerbay'ın, Kemer'deki bir otelde toplantıya katılan arkadaşlarını ziyaret için Kemer'e geldikleri, bir süre birlikte vakit geçirip kazadan kısa süre önce de Antalya'daki evlerine gitmek üzere ilçeden ayrıldıkları öğrenildi. Kemer'de Keskin ve Özerbay'la birlikte olan arkadaşları, kazanın Kemer'e geliş yönünde olmasını şaşkınlıkla karşıladı. Keskin ve Özerbay'ın neden Kemer'e geri dönmeye karar verdikleri öğrenilemedi.

YOLU KESERİZ
Kazayı üzüntüyle izleyen Değirmendere Mahallesi sakinleri, uzun süre tadilat çalışması yapıldıktan sonra açılan yolun eskisinden daha güvensiz olduğunu, neredeyse kazasız gün geçmediğini bildirdi. Mahallesi sakinlerinden biri, "Mahallemizin girişindeki döner kavşağa yaklaşmada dönüş yapacak araçlar için cep vardı kaldırıldı. Virajda yolun fiziki yapısı, eğimi bozuk. Bunlar düzelmezse kaza ve ölümler devam edecek. Yetkililer çözüm bulmazsa, yolu keserek eylem yapacağız" diye konuştu.