KEPEZ AK PARTİ MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYLARI ve TÜTÜNCÜ

ANTALYA HABER Haber Girişi : 21 Ocak 2014 15:04
KEPEZ AK PARTİ MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYLARI ve TÜTÜNCÜ
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez Belediyesi Meclis Üyeleri ve meclis üyesi aday adayları ile Osman Gazi Semt Konağı’nda düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.
Osman Gazi Semt Konağı’nda düzenlenen kahvaltıya, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, eşi Dr. Ayşe Tütüncü, Kepez Belediyesi Meclis Üyeleri, Kepez Belediyesi Meclis Üyesi aday adayları ile eşleri katıldı.
Başkan Hakan Tütüncü, kahvaltıda yaptığı konuşmada, Kepez ilçesinde 5 yıllık hizmet döneminde yaptıkları çalışmaların diğer belediyelerce örnek alındığını belirterek, “Ortaya koyduğumuz her eser, diğer belediyelerin örnek aldığı çalışmalardır. Kepez, yerel yönetimde marka olmuş bir belediyedir” dedi.
Yapılan hizmetlerin hiç birini siyasi kaygı düşünerek hayata geçirmediklerini vurgulayan Başkan Tütüncü, “Çalışmalarımız milletin hayır duası almak için. Hiç biri siyasi kaygı için değil. Bu hizmetler arttıkça, vatandaşın bize olan beklentisi yükselmiştir. 30 Mart’ı yerel seçim olarak değerlendirmemek lazım. Bu seçim, Türkiye’nin kaderine etki edecek, ufkunu şekillendirecek, yarınlarına yön verecek bir seçimdir” diye konuştu.