ANTALYA'DA FUHUŞ OPERASYONU : 1 AIDS'Lİ !

ANTALYA GENEL Haber Girişi : 21 Şubat 2015 22:03
ANTALYA'DA FUHUŞ OPERASYONU : 1 AIDS'Lİ !
Antalya'da fuhuş yaptırdıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 11 kişinin tamamı tutuklandı.
Manavgat'ta fuhuş yaptırdıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 11 kişinin tamamı tutuklandı.
Antalya İl Jandarma Komutanlığı ve Manavgat ilçe Jandarma Komutanlığı tarafından 17 Şubat tarihinde Side Mahallesinde gerçekleştirilen fuhuş operasyonunda yakalanan 11 kişi Jandarmadaki sorgulamalarının ardından Manavgat Adliyesine çıkarıldı. Adliyeye gelişleri sırasında zanlılardan bazılarının yakınları ve arkadaşları, basın mensuplarına tehditler savurup küfür etti.
Geniş güvenlik önlemi altında Manavgat adliyesine çıkarılan S.F, C.F, E.F, M.E, T.K, A.Ş, Y.Ü, C.P, A.Y, R.T ve H.K; insan ticareti yapmak, fuhuşa yer temin etmek, teşvik ve aracılık suçlarından tutuklanarak Alanya L Tipi Cezaevine gönderildi.
Manavgat'ın Side mahallesinde 17 Şubat tarihinde gerçekleştirilen fuhuş operasyonunda çok sayıda motel, ev ve aparta yapılan baskınlarda 13 yabancı uyruklu hayat kadını ile bu kadınların fuhuş yapması için yer temin edip aracılık yapan 11 kişi yakalanmıştı. Yabancı kadınlar yapılan işlemlerin ardından sınır dışı edilmek üzere Antalya Yabancılar Şubeye teslim edildi. Sağlık kontrolü yapılan kadınlardan birinde AIDS virüsü tespit edilmişti.