ALANYA'DA UYUŞTURUCU OPERASYONU

ANTALYA HABER Haber Girişi : 24 Ekim 2013 15:24
ALANYA'DA UYUŞTURUCU OPERASYONU
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda 2 zanlı ve bu kişilerden esrar satın aldıkları belirlenen 1'i kadın 4 kişi gözaltına alındı.
Antalya'nın Alanya ilçesinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda 2 zanlı ve bu kişilerden esrar satın aldıkları belirlenen 1'i kadın 4 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Tosmur beldesinde esrar satıldığı ihbarını alan Alanya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği'ne bağlı ekipler harekete geçti. Bir süre bölgede fiziki takip yapan ekipler, Murat B. ve Erim K.'nın esrar sattığını belirledi. Fiziki takip sırasında 2 zanlıdan esrar aldıkları belirlenen T.T. adlı kadın ile F.E., O.C. ve Y.Ö. adlı kişiler de gözaltına alındı.
Gözaltına alınan Murat B. ve Erim K.'nın yapılan üst aramalarında satışa hazır 29 parça halinde 58 gram esrar ele geçirilirken, kullanıcı oldukları tespit edilen 4 zanlının üzerinde de ikişer parça halinde toplam 4 gram içime hazır esrar maddesi ele geçirildi. Emniyet Müdürlüğünde sorguları tamamlanan 6 zanlı, "uyuşturucu madde ticareti yapmak ve kullanmak" suçlarından adliyeye sevk edildi.