ALANYA'DA KORKUNÇ CİNAYET !

ANTALYA Haber Girişi : 20 Mart 2015 03:41
ALANYA'DA KORKUNÇ CİNAYET !
Antalya'nın Alanya ilçesinde bir kişi, arkadaşını pompalı tüfekle öldürdükten sonra intihar etti.
Antalya'nın Alanya ilçesinde bir kişi, arkadaşını pompalı tüfekle öldürdükten sonra intihar etti.
Edinilen bilgiye göre, Saray Mahallesi, 956'ncı sokaktaki apartmanda yaşayan Hurşit Özlem (72), bir restoranda komi olarak çalışan arkadaşı Eylem Mecit'i (35) evinin koridorunda pompalı tüfekle göğsünden vurdu. Yaşlı adama daha sonra oturma odasında tüfeği çenesine dayadı ve bastonla tetiğe basarak intihar etti. Özlem'in başından çıkan kurşun ise odanın camından dışarı çıktı. Dün gece saat 23.00 sıralarında yaşandığı tahmin edilen olay, bugün saat 16.00 sıralarında bina sakinlerinin, dairenin camındaki kurşun deliğini fark etmesi üzerine ortaya çıktı.
Çevredekilerin durumu bildirmesinin ardından olay yerine gelen polis ekipleri girdikleri evde 2 cesetle karşılaştı. Yapılan incelemelerin ardından cesetler Alanya Belediyesi morguna kaldırıldı.
Bina sakinlerinden Dilek Doğan, dün gece 23.00 sıralarında bir kapı çarpma sesi duyduğunu ancak ters bir durum görmediğini söyleyerek, "Bugün akşam saatlerinde ise bir genç geldi ve arkadaşı Eylem'i aradığını söyledi. Ben de 'dün akşam bir ses duymuştum, polisi arayalım' dedim. Sonra arkadaşı polisi aradı" dedi.
Eylem Mecit'i tanıyan ancak adını vermek istemeyen bir kişi, Eylem Mecit'in kendisine bir süre önce Hurşit Özlem'in evlenme teklifinde bulunduğunu ancak bu teklifi kabul etmeyeceğini söylediğini belirtti. 2 çocuk annesi Eylem Mecit’in bir süre önce eşinden ayrıldığı ve ailesinin Anamur’da yaşadığı öğrenildi.