ALANYA'DA KASA HIRSIZI KIZKARDEŞ

ANTALYAHABER.COM.TR Haber Girişi : 17 Haziran 2016 05:49
ALANYA'DA KASA HIRSIZI KIZKARDEŞ
Antalya’nın Alanya ilçesinde, bir kadının evinde, içerisinde yaklaşık 200 bin TL’lik para ve altın bulunan çelik kasa çalındı. İhbar üzerine harekete geçen polis kasa hırsızlarının kadının öz kız kardeşi ve ...
Antalya’nın Alanya ilçesinde, bir kadının evinde, içerisinde yaklaşık 200 bin TL’lik para ve altın bulunan çelik kasa çalındı. İhbar üzerine harekete geçen polis kasa hırsızlarının kadının öz kız kardeşi ve onun ailesi olduğunu tespit etti. Gözaltına alınan 4 kişi adliyeye çıkarıldı.
Yaklaşık 10 gün önce tatile çıkan 45 yaşındaki Şevkiye İşcan dün gece saatlerinde Kızılalan mevkiinde bulunan evine geri döndü. Evine girdiğinde içerisinde 115 bin TL para ile altınlar bulunan kasanın yerinde olmadığını gördü. Ev sahibinin ihbarı üzerine harekete geçen polis, araştırmaların ardından kasayı aynı zamanda kapı komşusu olan öz kardeşi Sevgi K. (42) ile ailesinin aldığı yönünde delillere ulaştı. Olayla ilgili gözaltına alınan Şevkiye İşçan’ın kız kardeşi Sevgi K., kocası Arif K. (43), bu ailenin kızları Dilara S. (24) ve kocası Ali S.'nin (30) karakolda yapılan sorgularında, Şevkiye İşcan tatile çıktığında çilingir çağırarak kapıyı açtırdıkları, çelik kasayı önce kendi evlerine, ardından ormanlık alana götürdüklerini ve balta ile çelik kasayı açarak içerisinde bulunan 115 bin lira para ile altın bilezikleri aldıkları belirlendi. Alanya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri çalınan kasayı evlerinin yakınındaki bir ormanlık arazide buldu.
Kasadaki paraların ise Arif K.'nin bankaya olan borcu için ödendiği iddia edildi. Zanlılar ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.